Kom erbij en schuif aan

Samen eten is gezelliger dan alleen. Kom erbij en schuif aan bij de aanschuiftafel van SWS. Dit is één van de activiteiten in de “Week tegen Eenzaamheid” van 29 september tot en met 8 oktober. Inwoners van Staphorst, IJhorst en Rouveen kunnen dinsdagavond 1 oktober 2019 opnieuw aanschuiven voor een maaltijd bij d’Olde Skoele in Rouveen.

Stichting Welzijn Staphorst (SWS) hield deze zogeheten aanschuiftafel al eerder in alle drie de dorpen en dat bleek een groot succes met een opkomst van circa vijftig personen, van jong tot oud. Iedereen is welkom, het is voor alle leeftijden en voor alle inwoners van de gemeente Staphorst.

Er zijn diverse activiteiten op verschillende locaties die het thema ‘eenzaamheid’ onder de aandacht brengen. Een aantal kerken, vluchtelingenwerk, jongerenwerk en SWS hebben de handen ineen geslagen om in de gemeente Staphorst een reeks activiteiten te organiseren rondom dit thema. De organisaties willen door middel van het organiseren van activiteiten het thema eenzaamheid onder de aandacht brengen.

Tegen een kleine vergoeding van € 7,50 kunt u gebruikmaken van een volledige maaltijd in buffetvorm, bereid door de koks van d’Olde Skoele.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot 27 september via www.sws-staphorst.nl ,  0522-465143 of [email protected]

Vanaf 18.00 uur kan men binnenlopen, om 18.30 uur begint de maaltijd. Als u geen vervoer heeft kan SWS zorgen voor vervoer.

 

Gegevens

Tijd
Datum
Kosten

Locatie