Een goed idee? Doe er wat mee!

Een goed idee voor een leuke activiteit in uw dorp? Doe er wat mee! De praktijk leert echter dat veel plannen sneuvelen voordat ze worden uitgevoerd. SWS helpt om het idee in uw hoofd ook echt uit te voeren. De afgelopen jaren realiseerden we al meerdere prachtige initiatieven waaraan veel mensen in de gemeente Staphorst plezier beleven.

Voordat we samen aan de slag gaan, wijzen we wel op een aantal spelregels. Belangrijk is vooral dat meerdere inwoners enthousiast moeten zijn voor een plan. De kosten daarvan mogen ook niet teveel in de papieren lopen. Bovendien moet het gaan om activiteiten die bij SWS passen en die andere organisaties niet aanbieden. En tenslotte: u moet zelf betrokken blijven bij het initiatief!

Laten we eens brainstormen over uw plan! Maak snel een afspraak voor een gesprek!

 

‘Ik wilde graag linedancen, maar daarvoor waren in Staphorst geen mogelijkheden. Samen met SWS organiseerde ik daarom een introductieavond. Die was zo’n succes dat we nu met een groep van 15 personen lessen volgen’

 ‘Omdat ik absoluut niet kon koken, vroeg ik SWS of ze kookcursussen aanboden. Nee dus, maar ze waren zo enthousiast over het idee dat ze meehielpen bij het organiseren van zo’n cursus. Ondertussen leerden al drie groepen mannen op deze manier koken!”