UPDATE 03-09-2020: Helaas kan het dansen in de grote zaal niet doorgaan voorlopig. We houden u/jou op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen.

UPDATE 25-08-2020: Het dansen mag nog niet in de grote zaal van het Dienstencentrum vanwege ingewikkelde regelgeving wat betreft ventilatie en de regelgeving over dansen is ook niet duidelijk.

 

Dansen in stijl bij SWS

In beweging in najaar 2020

Een mooie combinatie van ontmoeting en beweging voor jong en oud komt samen in de danslessen bij Stichting Welzijn Staphorst. In het najaar van 2020 gaat een nieuwe cursus danslessen van start in het Dienstencentrum met meer stijldans en wat minder country voor 24-plussers. 

De lessen worden gegeven op donderdagavond en dinsdagochtend door Ellen Mulder, de ervaren docent van Durango Line en Show Dancers in Darp. De regelgeving van het RIVM wordt gehanteerd in het gebouw.

Leeftijd en ervaring spelen geen rol; of je nu 24 of 65+ bent, iedereen uit de gemeente Staphorst is van harte welkom. Andere belangstellenden uit de regio zijn ook welkom. Een leuke en actieve bezigheid in de herfst- en winterperiode voor jezelf, vrienden, buurman, buurvrouw of familielid.

Vanaf donderdagavond 17 september begint de les om 19:30 uur. Er zal eerst 2 keer proef gedraaid worden of en hoe het coronaproof kan. Daarna zal het nieuwe kwartaal starten. Ook in de groep van dinsdagochtend om 09:30 uur is nog plaats . Een losse les kost € 5,00. De kosten bedragen € 60,00 per persoon per kwartaal. Dit is exclusief koffie/thee.

Locatie is de grote zaal van het Dienstencentrum in Staphorst aan de Berkenlaan 1. 

Kom je mee dansen in stijl? Aanmelden kan via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl, via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl.

 

Opgeven

Gegevens

Tijd
Datum
Kosten

Locatie