Met Maaltijdservice Tafeltje Dekje (een samenwerking tussen Stichting Welzijn Staphorst en Zorggroep Noorderboog) kunt u dagelijks genieten van koelverse maaltijden aan huis. U hoeft zelf geen boodschappen te doen en niet te koken, u bepaalt zelf wat en wanneer u iets wilt eten.

Bezorgen
De maaltijdbezorger komt iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend bij u aan huis.
Op maandagochtend worden de maaltijden van maandag en dinsdag bezorgd. Op woensdagochtend krijgt u de maaltijden van woensdag en donderdag en op vrijdagochtend ontvangt u de maaltijden voor vrijdag, zaterdag en zondag.

Bestellen
U kunt per week variëren in het aantal maaltijden dat u wilt afnemen. Zo kunt u de ene week vier maaltijden bestellen en de week erna zeven. Op de menulijst staat de uiterste inleverdatum. Dit is altijd op een vrijdag. U kunt de menulijst die u maandag ontvangt de woensdag of vrijdag erna weer meegeven aan de maaltijdbezorger.

Altijd vers
Wij serveren uitsluitend koelverse maaltijden en kunnen rekening houden met dieetwensen. De maaltijden worden zorgvuldig verpakt en bij u thuisbezorgd en hebben een gemiddelde houdbaarheidsdatum van acht dagen. U bewaart de maaltijden in de koelkast en hoeft ze vervolgens alleen maar warm te maken in de magnetron.

Kosten
Voorgerecht € 1,00 per stuk
Hoofdgerecht € 6,00 per stuk
Nagerecht € 1,00 per stuk
Deze prijzen zijn inclusief bezorgkosten.

De vrijwillige chauffeurs van Stichting Welzijn Staphorst rijden met alle plezier door Rouveen, IJhorst en Staphorst om uw maaltijd bij u thuis te bezorgen.
De coördinator van de vrijwillige rijders van SWS is onze vrijwilliger Willem Boessenkool.

Aanmelden en meer info
Wilt u zich aanmelden of meer informatie?
U kunt het beste rechtstreeks contact opnemen met het facilitair meldpunt van Zorggroep Noorderboog
per telefoon: 0522-498454 of per email: [email protected]
Natuurlijk mag u ook contact opnemen met SWS of met coördinator Willem Boessenkool: 06-50121728