Tijdens de koffieochtend van SWS op dinsdag 8 oktober in Rouveen zal uitvaartverzorger Berendjan Endedijk van Monuta uitleg geven over het recent geopende afscheidshuis in Rouveen en hij zal ook iets delen over de gebruiken op de streek rondom overlijden.

Er is ook gelegenheid om samen even te gaan kijken bij het afscheidshuis aan de Oude Rijksweg 452. U/je bent van harte welkom in d’Olde Skoele vanaf 09:30 uur. Dit is inclusief koffie/thee, en een versnapering. De kosten bedragen slechts € 2,50 of 1 SWS-strip per persoon.

Aansluitend een heerlijke warme maaltijd vanaf 12:00 uur voor € 6,50/3 strippen. Aanmelden voor de maaltijd is noodzakelijk en kan vóór 5 oktober via de roze knop onderaan, via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  [email protected]

Als uitvaartverzorger in Staphorst doet Berendjan er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Hij kijkt naar tradities, denkt mee met de betrokkenen en heeft respect voor ieders keuze. Hij staat voor een waardig afscheid voor de overledene én de familie. Het geven van rust en ruimte vindt hij daarbij van groot belang. Hij begrijpt de gebruiken en tradities en spreekt dus de taal van de regio. Een uitvaart regelen in Staphorst doet hij dan ook door het tonen van respect naar religie en tradities. Daarnaast biedt hij ook ruimte voor vernieuwing waar dat gewenst is. Graag denkt hij met u mee om zo samen een uitvaart te regelen die past bij de wensen van de nabestaanden en bij wie de overleden dierbare was. Denkt u daarbij aan de tekst voor de rouwkaart, de uitvaartdienst en het rouwvervoer.

Opgeven

Gegevens

Tijd
Datum
Kosten

Locatie