Achter de bloemen

Achter deze bloemen zit de heer Mussche, 82 jaar, een vrolijke tevreden inwoner van Staphorst die gebruik maakt van de maaltijdservice van Tafeltje Dekje.

Het verhaal achter deze bloemen

Dit is meneer Mussche, 82 jaar. Op de salontafel in zijn woonkamer staat deze mooie plant met roze bloemen. Meneer Mussche woont alleen in een mooie boerderij en heeft een vast stekkie op de bank in zijn knusse warme woonkamer met het zicht op de doorgaande weg. Hij is alleen maar niet eenzaam. Meneer wandelt elke dag een blokje rond en gaat nog zelf op de fiets naar de supermarkt om zijn eigen boodschappen te doen. Ook met de laptop kan meneer goed overweg en dit biedt hem ook afleiding.

Maar koken doet hij zelf niet meer. In een tijd dat de gezondheid wat te wensen overliet, is meneer Mussche gebruik gaan maken van de maaltijdservice en van de smakelijke gezonde maaltijden knapte meneer op. Twee keer per week maakt meneer gebruik van de maaltijdservice van Tafeltje Dekje van Stichting Welzijn in Staphorst. 

 

Een praatje bij het bezorgen

Deze keer kwam de heer Lier, één van de vaste bezorgers van Tafeltje Dekje bij zijn oude buurman, de heer Mussche aan de deur met de tas met koelverse maaltijden.

Regelmatig is zijn oude buurman, de heer Lier de bezorger
die bij hem aan de deur komt en even een praatje maakt.  

Iedere dinsdag en vrijdag brengen diverse vrijwillige chauffeurs de maaltijden aan huis in een speciale koeltas. 

Ziet u op tegen boodschappen doen en koken, maar wilt u wel elke dag lekker eten? Dan is maaltijdservice Tafeltje Dekje van SWS en Keurslager Bergerslag iets voor u. Twee keer in de week brengt de bezorger heerlijke maaltijden waarvan u zeven dagen geniet. Even opwarmen in de magnetron en de lekkerste gerechten staan op tafel! Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.
Klik hier voor meer informatie over de maaltijdservice Tafeltje Dekje