Kars Jansen heeft een mooi filmpje gemaakt om jullie een idee te geven van Bakkie en babbel in de bibliotheek in Staphorst.

Bibliotheek Staphorst start op donderdag 2 februari in samenwerking met Stichting Welzijn Staphorst (SWS) een wekelijkse koffie-uurtje, genaamd Bakkie & Babbel. „We sluiten daarbij aan bij de landelijke actie van het Leger des heils, Warme Kamers, waarbij een ieder welkom is om in een warme omgeving te genieten van een gratis kopje koffie”, vertelt Sanne Bernardus namens de bibliotheek.

Bakkie & Babbel biedt de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, een spelletje te spelen of gebruik te maken van verschillende handwerk mogelijkheden. Ondertussen worden deelnemers voorzien van koffie of thee en wat lekkers. Ga in gesprek met elkaar of maak van de gelegenheid gebruik om de diensten van het Digiloket in te roepen (op dezelfde tijd in de bibliotheek).

Deelname is geheel gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Elke week op donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur kun je binnenlopen en aanschuiven. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekstaphorst.nl of neem rechtstreeks contact op met bibliotheek Staphorst via 0522-462044 of mail info@bibliotheekstaphorst.nl.