Met ingang van november hanteren we als organisatie op al onze locaties opnieuw de basisregels.

  • Heb je klachten? Blijf thuis, laat je testen
  • Houd 1,5 m afstand
  • Schud geen handen
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Draag een mondkapje bij beweging
  • Er is géén coronatoegangsbewijs nodig bij SWS omdat het welzijnswerk onder buurthuizen en wijkcentra vallen.

Vanwege de huidige situatie in Staphorst rondom het coronavirus, is Stichting Welzijn Staphorst genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen voor de gezondheid van het team, vrijwilligers en deelnemers.

Maatwerk per activiteit bekijkt SWS wat er nodig is om een activiteit veilig aan te kunnen bieden. Indien vrijwilligers of deelnemers zich zorgen maken over de veiligheid van een activiteit kunnen zij contact opnemen met het team SWS.

Aanmelden voor een aantal activiteiten is noodzakelijk, dit kan gemakkelijk via de website, telefonisch of per email. Aanmelden is nodig vanwege een beperkter aantal toegestane plaatsen in de activiteitenruimte.

Mondkapje Het is per 6 november weer verplicht om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes.

Kantoor Indien mogelijk werken onze medewerkers vanuit thuis. Wij blijven op werkdagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0522- 465143 van 09:00 – 12:00 uur. Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan de voicemail in en wij bellen u z.s.m. terug. Mailen kan ook via info@sws-staphorst.nl

Welkom Weet dat u welkom bent bij SWS, bij onze activiteiten, voor een praatje, een verzoek voor een (bel)maatje of onze andere diensten zoals tafeltje dekje en de klussendienst. We willen er wel zijn, waar het wel kan!

Algemene aandachtspunten

Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.
Daar vindt u ook de veel gestelde vragen en informatiefilmpjes over het coronavirus.