Country Line Dance

De avondgroep Line Dance heeft in de eerste helft van 2022 ook weer succesvol gedraaid. Er is nog steeds ruimte en behoefte om op de dinsdagochtend ook te gaan dansen.

Wie komt er op de dinsdagochtend Line Dance? Leeftijd en ervaring spelen geen rol; of je nu 24 of 65+ bent, iedereen uit de gemeente Staphorst is van harte welkom. Er kunnen eerst twee proeflessen worden gedaan. Andere belangstellenden uit de regio mogen ook komen. Een leuke en actieve bezigheid in de herfst- en winterperiode voor jezelf, vrienden, buurman, buurvrouw of familielid.

De lessen worden gegeven door Ellen Mulder, de ervaren docent van Durango Line en Show Dancers in Darp.

Bij voldoende aanmeldingen zal de groep van start gaan. De kosten bedragen € 60,00 per persoon per kwartaal, 12 lessen in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1. Aanmelden kan via info@sws-staphorst.nl of stapliners@gmail.com of de website van SWS: www.sws-staphorst.nl, via telefoon: 0522 – 465143.

Opgave voor de dinsdagochtend vanaf 30 augustus kan via deze link.

Opgave voor de woensdagvond 31 augustus kan via deze link.

 

Kom in beweging in 2022 en stap eens binnen bij de Country Line Dance bij SWS.
Vanaf woensdagavond 31 augustus gaan de voetjes opnieuw van de vloer in het Dienstencentrum met nieuwe Country Line Dance-lessen. Dit is een vervolg op eerder gegeven lessen. De lessen zullen worden gegeven op de woensdagavond door Ellen Mulder, de ervaren docent van Durango Line en Show Dancers in Darp.

Leeftijd en ervaring spelen geen rol; of je nu 24 of 65+ bent, iedereen uit de gemeente Staphorst is van harte welkom. Er kunnen eerst twee proeflessen worden gedaan. Andere belangstellenden uit de regio mogen ook komen. Bij voldoende belangstelling zullen de lessen van start gaan.

Een leuke en actieve bezigheid in de herfst- en winterperiode voor jezelf, vrienden, buurman, buurvrouw of familielid.

Op woensdagavond 31 augustus 2022 begint de les om 19:30 uur. Een losse les kost € 5,00.
De kosten bedragen € 60,00 per persoon per kwartaal, 12 lessen in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.
Aanmelden kan via deze link, of via stapliners@gmail.com of de website van SWS: www.sws-staphorst.nl, via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl