Country Line Dance

De avondgroep Line Dance is inmiddels met succes gestart. Maar vanuit de samenleving kwam ook een aantal keer de vraag of er ook overdag een groep kon starten.
Wie komt er op de dinsdagochtend Line Dance? Leeftijd en ervaring spelen geen rol; of je nu 24 of 65+ bent, iedereen uit de gemeente Staphorst is van harte welkom. Er kunnen eerst twee proeflessen worden gedaan. Andere belangstellenden uit de regio mogen ook komen. Een leuke en actieve bezigheid in de herfst- en winterperiode voor jezelf, vrienden, buurman, buurvrouw of familielid.

De lessen worden gegeven door Ellen Mulder, de ervaren docent van Durango Line en Show Dancers in Darp.

Bij voldoende aanmeldingen zal de groep van start gaan. De kosten bedragen € 60,00 per persoon per kwartaal, 12 lessen in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1. Aanmelden kan via info@sws-staphorst.nl of stapliners@gmail.com of de website van SWS: www.sws-staphorst.nl, via telefoon: 0522 – 465143.

 

Kom in beweging in 2021 en stap eens binnen bij de Country Line Dance bij SWS.
Vanaf woensdagavond 29 september gaan de voetjes opnieuw van de vloer in het Dienstencentrum met nieuwe Country Line Dance-lessen. Dit is een vervolg op eerder gegeven lessen. De lessen zullen worden gegeven op de woensdagavond door Ellen Mulder, de ervaren docent van Durango Line en Show Dancers in Darp.

Leeftijd en ervaring spelen geen rol; of je nu 24 of 65+ bent, iedereen uit de gemeente Staphorst is van harte welkom. Er kunnen eerst twee proeflessen worden gedaan. Andere belangstellenden uit de regio mogen ook komen. Op dit moment zijn er 3 tot 5 nieuwe mensen nodig om te starten. Bij voldoende belangstelling zullen de lessen van start gaan.

De woensdagen 6 oktober 3 november en 17 november gaan niet door. Deze zijn verplaatst naar de donderdagen, 7 oktober, 4 november en 18 november.

Een leuke en actieve bezigheid in de herfst- en winterperiode voor jezelf, vrienden, buurman, buurvrouw of familielid.

Op woensdagavond 29 september begint de les om 19:30 uur. Een losse les kost € 5,00.
De kosten bedragen € 60,00 per persoon per kwartaal, 12 lessen in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1.
Aanmelden kan via deze link, of via stapliners@gmail.com of de website van SWS: www.sws-staphorst.nl, via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl