Centrale plek in Rouveen – de Buurtstee

In de Buurtstee in Rouveen, gevestigd in het pand van Kinderopvang Mathil, staat het bol van de activiteiten. De nieuwe ruimte fungeert als dorpskamer, huiskamer en heeft een gezellige zithoek en een ruime koffietafel met comfortabele stoelen en een prachtige keuken.

Sinds 1 november zijn er nu dagelijks SWS-activiteiten in de Buurtstee.  Op 4 ochtenden in de week, behalve op woensdag, is er koffie en thee tijdens de ochtendmomenten. Op maandag is het crea-ochtend met afwisselend aanbod. De dinsdag is een actieve ontmoetingsochtend met beweging met lichaam en geest. Woensdagmiddag is de vaste spel-middag met koffie/thee en gezelligheid. Op 11 december is er een BINGO. Op de woensdag verzamelt om 09:00 uur een groep wandelaars zich bij de Buurtstee en maakt samen een wandeling. Op de donderdag en vrijdag is er koffie-ochtend vanaf 09:30 uur. Kom ook een koffie-koopje doen op vrijdagochtend voor slechts € 1,00.

Ter introductie is er op 22 november een kookgroep gestart die samen gaat voorbereiden, koken, eten en opruimen. Dit is eerst gratis en er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers, inclusief vrijwilligers. Aanmelden hiervoor kan bij één van de vrijwilligers van Rouveen of bij SWS zelf. De tweede ochtend samen koken is op 13 december. Op alle dagen is iedere 24-plusser is van harte welkom.

Meer info: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl

https://www.sws-staphorst.nl/activiteiten/ – Hier is het overzicht van alle SWS-activiteiten te downloaden