Tijdens de vrijwilligersavond van donderdag 10 oktober jl. was het thema “Met SWS de winter door….”

Een klein winters tafereeltje was uitgestald in d’Olde Skoele en een heerlijk winters buffet stond klaar om onze trouwe vrijwilligers eens lekker te verwennen, te bedanken en te laten genieten.

Inmiddels zijn er meer dan 100 vrijwilligers in tegenstelling tot 3 jaar geleden toen SWO veranderde naar SWS, met zo’n 70 vrijwilligers.

Na een inleidend woord door Alex Stolmeijer begon de maaltijd met een heerlijke bruine bonensoep of erwtensoep.
Tussen de soep en het hoofdbuffet bedankte Henk Brouwer een aantal vrijwilligers in het bijzonder omdat zij na zoveel jaren trouwe dienst hun vrijwilligerstaak bij SWS neerlegden.
Daarna werden de stamppotten, gehaktbal en worst door het personeel van SWS met liefde opgeschept op de borden van de vrijwilligers.
Aan de opdracht om eens naast iemand anders die je nog niet kende te gaan zitten en kennis te maken, werd goed voldaan. Het bracht wat commotie, ook logistiek met de drankjes, maar uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Onder leiding van Geertrui Balkenende volgde daarna een BINGO-spel met woorden, waarbij iedere groep vrijwilligers, teamleden en bestuur even werd genoemd en in het zonnetje werd gezet.

Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde vrijwilligersavond!