Striptekenaar Ed Perdok heeft weer een tekening gemaakt

Stichting Welzijn Staphorst (SWS) houdt opnieuw een kleurwedstrijd voor volwassenen (24+). Striptekenaar Ed Perdok heeft voor SWS een mooie tekening gemaakt, die door inwoners van de gemeente Staphorst ingekleurd kan worden. Deze kleurplaat kan worden afgehaald bij Kroko Multipunt IJhorst, Hillies Snackbar en Bloemenatelier Rianne bij Total Rouveen en is ook hier te downloaden

Tot en met 4 juli hebben inwoners de tijd om deze kleurplaten zo mooi mogelijk in te kleuren. Inleveren kan in de brievenbus van het Dienstencentrum, Berkenlaan 1, in Staphorst of bij Kroko Multipunt in IJhorst.

Na het jureren van de kleurplaten, zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Zij ontvangen een prijs, welke mogelijk worden gemaakt door een aantal ondernemers.

Kleuren is een ontspannen bezigheid, zeker ook voor volwassenen. Dat is een van de redenen waarom Stichting Welzijn Staphorst deze kleurwedstrijd organiseert.

SWS denkt in deze bijzondere situatie rondom het coronavirus na over mogelijkheden om toch in contact te blijven met de inwoners van de gemeente Staphorst, dat doen ze op allerlei manieren.
Voor praktische hulp en een praatje kunnen inwoners ook contact opnemen met SWS: 0522-465143.

Download hier de nieuwe kleurplaat.