In oktober 2019 start er opnieuw een cursus ‘Bridge voor Beginners’. De basisbeginselen van de bridgesport worden aangeboden.
Daarnaast gaat deze cursus vooral uit van leren bridgen door het te spelen.

De starterscursus wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Staphorst. De cursus bestaat uit 10 wekelijkse lesmiddagen van 2,5 uur. Er wordt door een professionele bridge-docente les gegeven.
De eerste les staat gepland op dinsdagmiddag 1 oktober om 13.30 u. De lessen vinden plaats in het Dienstencentrum, Berkenlaan 1 te Staphorst.

De kosten voor de starterscursus zijn € 7,50 p.p. per middag, excl. cursusboekje van €12,50. Diverse cursusmaterialen wordt ter beschikking gesteld.

Aanmelden kan tot 25 september 2019 via info@sws-staphorst.nl of per telefoon 0522-465143.

Een aantal jaren geleden is deze cursus al een keer in de regio met veel succes aangeboden. De cursus biedt de mogelijkheid het brein te trainen en de hersenen gezond te houden. Daarnaast leert u veel nieuwe mensen kennen en heeft het dus een belangrijk sociaal aspect. Uit een evaluatie van een aantal jaren geleden is gebleken dat maar liefst 80% van de deelnemers door deelname aan de starterscursus nieuwe vrienden heeft gevonden.

Het aantal bridgers is in de afgelopen 6 jaar verdubbeld. Mede door dit resultaat zijn er bridgemates aangeschaft.
Deze bridgemates geven een uitgebreide informatie over de spelers resultaten en de (tussen) standen van de huidige zitting.


Kunt u bridgen? Elke maandagmiddag wordt er in het Dienstencentrum gespeeld. U bent van harte welkom!