Stichting Welzijn Staphorst  organiseert opnieuw een vrijwilligersmarkt, deze zal plaatsvinden op woensdagavond 4 april 2018 om 19.30 uur. Stichtingen, (sport)verenigingen en andere vrijwilligersorganisaties uit IJhorst, Rouveen en Staphorst kunnen zich op deze markt presenteren zodat bezoekers kennismaken met hun werkzaamheden.

Daarnaast zal op deze avond de jaarlijkse vrijwilligerspluim worden uitgereikt. Voorafgaand aan de avond kunnen inwoners van Staphorst, IJhorst en Rouveen een groep vrijwilligers of een individuele vrijwilliger nomineren voor deze eretitel. Een onafhankelijke jury zal uiteindelijk een winnaar kiezen.

De markt en uitreiking van de pluim zal opnieuw plaatsvinden in Zaal Spoorzicht in Staphorst. Vorig jaar was het een succesvolle en gezellige markt met veel bezoekers. Uit de evaluaties kwamen nog een aantal aandachtspunten naar voren die SWS meeneemt bij de organisatie van de markt dit jaar.

De vrijwilligerspluim werd in 2017 uitgereikt aan vrijwilliger Femmy Koobs en aan de vrijwilligers van Philadelphia Staphorst.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de markt, neem dan contact op met Klaasje van Veen, medewerker vrijwilligerswerk van SWS.