De vlag kan weer uit! We gaan weer open en verder met onze activiteiten in het Dienstencentrum en de Buurtstee.

De al eerder bekende maatregelen blijven we hanteren voor de gezondheid van het team, vrijwilligers en deelnemers.

Maatwerk per activiteit bekijkt SWS wat er nodig is om een activiteit veilig aan te kunnen bieden. Hierbij worden de maatregelen volgens het RIVM opgevolgd en vindt er indien nodig overleg plaats met vrijwilligers. Indien vrijwilligers of deelnemers zich zorgen maken over de veiligheid van een activiteit kunnen zij contact opnemen met het team SWS.

Aanmelden voor een activiteit is verplicht, dit kan gemakkelijk telefonisch of per email. Aanmelden is nodig vanwege een beperkt aantal toegestane plaatsen in de activiteitenruimte.

Mondkapje SWS volgt het dringend advies van de overheid op om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes en vraagt of vrijwilligers en deelnemers dit dringende advies willen overnemen.

AutoMaatje Er worden alleen noodzakelijke ritten gereden, de deelnemer neemt rechts achterin plaats, mondkapjes zijn verplicht. De planners chauffeurs van Automaatje zijn op de hoogte gebracht van de werkwijze i.v.m. Corona. Heeft u vragen of u gebruik kunt maken van Automaatje? Neem gerust contact op via 06-51800855 of automaatje@sws-staphorst.nl

Afspraken Individuele afspraken met onze medewerkers en vrijwilligers kunnen onder bepaalde voorwaarden doorgaan. Uitsluitend als u en onze medewerker of vrijwilliger geen klachten als een verkoudheid, hoesten of koorts hebben. Neemt u alstublieft altijd even contact op met degene met wie de afspraak gepland is in geval van twijfel.

Kantoor Indien mogelijk werken onze medewerkers vanuit thuis. Wij blijven op werkdagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0522- 465143. Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan de voicemail in en wij bellen u z.s.m. terug. Mailen kan ook via info@sws-staphorst.nl

Welkom Weet dat u welkom bent bij SWS, bij onze activiteiten, voor een praatje, een verzoek voor een (bel)maatje of onze andere diensten zoals tafeltje dekje en de klussendienst. Juist in deze tijd is het belangrijk om te zien naar elkaar!

Algemene aandachtspunten

Het RIVM heeft de meest actuele informatie op hun website staan: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.
Daar vindt u ook de veel gestelde vragen en informatiefilmpjes over het coronavirus.