Wat vinden IJhorsters van de leefbaarheid in hun dorp?

Hoe ervaart u het woon- en leefklimaat in IJhorst? Waar bent u tevreden over? En wat verdient volgens u aandacht? Woonstichting VechtHorst, Stichting Welzijn Staphorst en de gemeente willen graag, samen met u, de leefbaarheid in het dorp verder verbeteren. U kunt daarover tot zondag 13 juni uw mening geven! Dat kan op de volgende manieren:

Geef uw mening online

Het is ook mogelijk uw mening te geven door te antwoorden op een korte vragenlijst op www.staphorst.nl/enquete

Deze kunt u invullen tot maandag 13 juni. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 5 minuten. De gegevens worden anoniem verwerkt.

In een groepsgesprek met jongeren en ouderen

Er worden groepsgesprekken gehouden met jongeren en ouderen. Wilt u hier aan deelnemen? Stuur dan voor maandag 30 mei een e-mail naar gemeente@staphorst.nl onder vermelding van ‘Leefbaar IJhorst’.

In een persoonlijke gesprek

U kunt uw mening ook geven in gesprek met medewerkers van verschillende organisaties die in IJhorst actief zijn op het gebied van zorg en welzijn. Op woensdagavond 8 juni gaan zij langs de deuren om uw mening te horen.

Mening van organisaties

Naast uw mening hebben we over de leefbaarheid in IJhorst ook de mening gevraagd van verschillende organisaties die werkzaam zijn binnen het dorp. Op deze manier willen een goed beeld ophalen van de behoeften die er leven en waar men tevreden over is. Wonen doen we immers samen!

Vragen over het onderzoek?

Dan kunt u contact opnemen met Roeline Visscher van VechtHorst (0529-438866) of Hans Ganzeboom van gemeente Staphorst (0522-467400).

De verwachting is dat de resultaten van het onderzoek in de loop van het jaar met u gedeeld kunnen worden.