Stichting Welzijn Staphorst (SWS) organiseert samen met Mindfit een drietal workshops aan over het gezond ouder worden. De eerste is op dinsdagmiddag 9 januari.

In de workshops komen verschillende aspecten aan bod die te maken hebben met fit ouder worden. Het accent ligt op psychisch fit blijven en het trainen van het brein. Er zullen een fysiotherapeut en diëtist uit Staphorst aanwezig zijn.

De workshops zijn interactief maar ook gezellig opzet. Onderwerpen die aan orde komen:
– Sociale contacten
– Het belang van bewegen
– Gezonde voeding

De bijeenkomsten worden begeleidt door een welzijnswerker van Stichting Welzijn in Staphort en een preventiewerker van Mindfit.

Data en tijdstip workshops: dinsdag 9 en 23 januari en 6 februari 2018 van 14.30 – 16.30 uur

Locatie: Berkenlaan 1, te Staphorst (Dienstencentrum)

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Opgeven kan bij Mindfit.

Voor aanmelden en informatie: [email protected] , tel 038 – 467 5 680.

Als je ouder wordt veranderd er langzaam maar zeker van alles in je leven, zowel positief als negatief. Er zijn minder verplichtingen en er is meer vrije tijd. Maar ouder worden gaat ook vaak gepaard met verlies, het verlies van werk, het moeten missen van dierbaren in je omgeving, het verminderen van sociale relaties, een lijf dat begint te protesteren… Het vraagt veel levenskunst van mensen om op een positieve manier met deze veranderingen om te gaan. Hoe zorg je ervoor dat je leven plezierig en zinvol blijft verlopen?

Flyer Gezond ouder worden Staphorst DEF

 

Gegevens

Tijd
Datum